Αναζητήστε...

Translate

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Φρουτοσαλάτα

Το καλοκαίρι μπορεί να πέρασε αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε λίγο ακόμη μέσω της κουζίνας! Μια δροσερή και γευστική πρόταση είναι αυτή...

ΥΛΙΚΆ
250 γρ. φράουλες
1 ακτινίδιο σε φέτες
50 γρ. σταφύλια άσπρα
50 γρ. σταφύλια κόκκινα
150 γρ. χυμός πορτοκαλιού
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
4 κ. γλ. μέλι

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Κόψε τις φράουλες και βάλ’τες σ’ένα μεγάλο μπολ. Πρόσθεσε το ακτινίδιο και τα σταφύλια (χωρίς τα κουκούτσια). Ρίξε τον χυμό πορτοκαλιού και ανακάτεψε. Άφησε τη φρουτοσαλάτα στο ψυγείο όλη νύχτα, σκεπασμένη με μεμβράνη. Πριν σερβίρεις ρίξε από πάνω το γιαούρτι και το μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου