Αναζητήστε...

Translate

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μακαρόνια και σάλτσα με ψάρι

Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
2 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας σου
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 πιπεριές πράσινες 
1 ξερό κρεμμύδι
50 γρ. λευκό ξηρό κρασί
Πιπέρι
1 μπαχάρι
1 κ.γλ. κάπαρη
30 γρ. νερό
λάδι

Εκτέλεση
Βράζεις τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό, μόλις βράσουν στραγγίζεις, λαδώνεις και τα αφήνεις στην άκρη. Ψιλοκόβεις το κρεμμύδι, σοτάρεις με το σκόρδο, την κάπαρη και την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες για 2-3'. Αφαιρείς το σκόρδο και διαλύεις τον πελτέ στο νερό το ρίχνεις στο τηγάνι ανακατεύεις και αφήνεις 2'. Ρίχνεις, προσεκτικά και με τη φωτιά σιγανή, τα φιλέτα του ψαριού κομμένα σε κύβους, το μπαχάρι, το πιπέρι και άσε να σιγοβράζει για 10', να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και μείνει με το λάδι. Σερβίρεις όσο είναι ζεστή η σάλτσα!!!

more recipes at:
thecrrrispy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου